Ochrana osobních údajů - Festival

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je Dům kultury Česká Kamenice, příspěvková organizace, Komenského 288, 40721 Česká Kamenice, IČ: 47274336.

Osoba zodpovědná za ochranu osobních údajů je Dagmar Hlavatá, telefon: +420 412 584 791, email: dumkultury@ceska-kamenice.cz


Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • zodpovězení vašich dotazů pomocí kontaktního formuláře
  • marketingové akce


Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní služby na míru.

  • Jméno a příjmení
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie navštívených stránek na webu


Příjemci osobních údajů

Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají – ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v níže:

  • Gogle: Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
  • Facebook: On-line reklama v síti Facebook


Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

  • Data z kontaktního formuláře: 5 let


Cookies na stránkách www.festivalceskakamenice.cz


Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis vašich osobních údajů
  • opravit vaše osobní údaje
  • vymazat vaše osobní údaje
  • omezit zpracování vašich osobních údajů
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů
  • vznést námitku
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svojí stížností